301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

ITALIANO

DEUTSCH

SLOVENŠCINA

HRVATSKI

Proizvodi India Caff

Kako bismo zadovoljili zahtjeve sve zahtjevnijih klijenata, India Caffè razvila je široku paletu proizvoda namijenjenih različitim zahtjevima svojih partnera: od proizvoda za kafiće preko privatnih klijenata pa do proizvoda za poduzeća, India je uvijek uz sve koji vole kvalitetnu kavu.

No India nije samo kava. Iskustvo i uspjesi sazreli tijekom godina u sektoru prženja potaknuli su nas da svojim partnerima ponudimo cjelovitu paletu proizvoda koja seže od ječma do kakaa, od čaja do šećera.

Sacco di caff
Čajevi i uvarci
Cvijet kamilice

ifra 2318 100 % cvjetovi čiste kamilice omogućuju pripremu napitka intenzivnije boje i arome.

Listovi mente

ifra 2319 Tradicionalni čaj ukusne arome i osvježavajuća okusa.

Zeleni čaj z jasminom

ifra 2320 Klasik kitajske kulture. Zeleni čaj se harmonično spaja z jasminovim cvetjem.

Rooibos Copacabana

ifra 2321 Uvarak od rooibosa s tropskim dodirom ananasa i kokosa. Ne sadrži tein.

Crni pakistanski čaj

ifra 2322 Vrlo začinjen čaj (Masala) s paprom, đumbirom, klinčićima, vanilijom i narančom. Prirodni afrodizijak koji budi daleki istok. Izvrstan s mlijekom.

Crni čaj Orange Pekoe

ifra 2323 Cejlonski čaj vrhunske kvalitete. Jedan od omiljenih čajeva među poznavateljima. Kušajte ga samog, s limunom ili mlijekom.

Zeleni čak Senchà s trešnjama

ifra 2324 Zeleni japanski čaj prvorazredne kvalitete s komadićima dehidrirane trešnje. Nesumnjivo jedan od najboljih iz odabira.

Rooibos Relax

ifra 2325 Uvarak od rooibosa, poznat i kao crveni čaj iz Južne Afrike, aromatiziran limunom, narančom, ružom i cvjetovima naranče. Ne sadrži tein.

Crveni čaj Corpo del Desiderio

ifra 2326 Na bazi crvenog čaja pu-erh, zeleni čaj i hibiskus, sjedinjuje senzualnu aromu s laganim kiselkastim dodirom voća kao što su jagode, ananas i kivi. Savršen za sve koji se posebno brinu o svojem tijelu.

Digest

ifra 2327 Uvarak posebno ugodne arome na bazi anisa, mente, kamilice i slatkog korijena. Idealan nakon obroka. Ne sadrži tein.

Crni čaj čokolada i menta

ifra 2328 Kao i poznati slatkiši „After eight" karakteriziraju kao osvježavajući okus mente i aroma čokolade.

Šumsko voće

ifra 2329 Dopustite da vas iznenadi ova mješavina hibiskusa, jabuke, kupine, maline, jagode, divlje ruže i bazgovih bobica. Ne sadrži tein.

Cejlonski čaj 100 vrećica

ifra 2301Mješavina najboljih cejlonskih čajeva u praktičnoj pakovini za profesionalnu uporabu.