ITALIANO

DEUTSCH

SLOVENŠCINA

HRVATSKI

Proizvodi India Caff

Kako bismo zadovoljili zahtjeve sve zahtjevnijih klijenata, India Caffè razvila je široku paletu proizvoda namijenjenih različitim zahtjevima svojih partnera: od proizvoda za kafiće preko privatnih klijenata pa do proizvoda za poduzeća, India je uvijek uz sve koji vole kvalitetnu kavu.

No India nije samo kava. Iskustvo i uspjesi sazreli tijekom godina u sektoru prženja potaknuli su nas da svojim partnerima ponudimo cjelovitu paletu proizvoda koja seže od ječma do kakaa, od čaja do šećera.

Sacco di caff
Čajevi i uvarci
Cvijet kamilice

ifra 2318 100 % cvjetovi čiste kamilice omogućuju pripremu napitka intenzivnije boje i arome.

Listovi mente

ifra 2319 Tradicionalni čaj ukusne arome i osvježavajuća okusa.

Zeleni čaj z jasminom

ifra 2320 Klasik kitajske kulture. Zeleni čaj se harmonično spaja z jasminovim cvetjem.

Rooibos Copacabana

ifra 2321 Uvarak od rooibosa s tropskim dodirom ananasa i kokosa. Ne sadrži tein.

Crni pakistanski čaj

ifra 2322 Vrlo začinjen čaj (Masala) s paprom, đumbirom, klinčićima, vanilijom i narančom. Prirodni afrodizijak koji budi daleki istok. Izvrstan s mlijekom.

Crni čaj Orange Pekoe

ifra 2323 Cejlonski čaj vrhunske kvalitete. Jedan od omiljenih čajeva među poznavateljima. Kušajte ga samog, s limunom ili mlijekom.

Zeleni čak Senchà s trešnjama

ifra 2324 Zeleni japanski čaj prvorazredne kvalitete s komadićima dehidrirane trešnje. Nesumnjivo jedan od najboljih iz odabira.

Rooibos Relax

ifra 2325 Uvarak od rooibosa, poznat i kao crveni čaj iz Južne Afrike, aromatiziran limunom, narančom, ružom i cvjetovima naranče. Ne sadrži tein.

Crveni čaj Corpo del Desiderio

ifra 2326 Na bazi crvenog čaja pu-erh, zeleni čaj i hibiskus, sjedinjuje senzualnu aromu s laganim kiselkastim dodirom voća kao što su jagode, ananas i kivi. Savršen za sve koji se posebno brinu o svojem tijelu.

Digest

ifra 2327 Uvarak posebno ugodne arome na bazi anisa, mente, kamilice i slatkog korijena. Idealan nakon obroka. Ne sadrži tein.

Crni čaj čokolada i menta

ifra 2328 Kao i poznati slatkiši „After eight" karakteriziraju kao osvježavajući okus mente i aroma čokolade.

Šumsko voće

ifra 2329 Dopustite da vas iznenadi ova mješavina hibiskusa, jabuke, kupine, maline, jagode, divlje ruže i bazgovih bobica. Ne sadrži tein.

Cejlonski čaj 100 vrećica

ifra 2301Mješavina najboljih cejlonskih čajeva u praktičnoj pakovini za profesionalnu uporabu.