ITALIANO

DEUTSCH

SLOVENŠCINA

HRVATSKI

Proizvodi India Caff

Kako bismo zadovoljili zahtjeve sve zahtjevnijih klijenata, India Caffè razvila je široku paletu proizvoda namijenjenih različitim zahtjevima svojih partnera: od proizvoda za kafiće preko privatnih klijenata pa do proizvoda za poduzeća, India je uvijek uz sve koji vole kvalitetnu kavu.

No India nije samo kava. Iskustvo i uspjesi sazreli tijekom godina u sektoru prženja potaknuli su nas da svojim partnerima ponudimo cjelovitu paletu proizvoda koja seže od ječma do kakaa, od čaja do šećera.

Sacco di caff

Kava

Filtar kava za doručak

ifra 1107Nezamjenjiva aroma kave India najbolji je način započinjanja dana. Kušajte je iz posebne ambalaže koja čuva sav miris i svježinu najukusnijih mješavina kave, idealnih za aparate za filtar kavu.

Kava u zrnu za doručak

ifra 1108 Ekskluzivna mješavina pržene kave u zrnu za izvanredan okus doručka. Kušajte je u kafiću ili kod kuće u ekskluzivnoj pakovini od 1 kg.

Obiteljska kava

ifra 1109 Najbolje iz proizvodnje marke India za uživanje u izvrsnoj kavi i kod kuće. Namijenjeno svim talijanskim obiteljima koje, kao i mi, vole uživati u dobroj kavi u svakom trenutku dana.

Super krem kava

ifra 1111 Kremasta kava jedinstvena okusa, super krema kava, pruža neprestano otkrivanje okusa i aroma. Otkrijte je u pakovini od 1 kg i dopustite da vas iznenadi svojom očaravajućom kremastom teksturom.

Crvena kava

ifra 1207 Odlučna aroma, jedinstven okus, intenzivan miris: to su svojstva crvene kave marke India. Dopustite da vas obuzme neusporediv okus koji će vas iznenaditi svakim gutljajem.

Zlatna kava

ifra 1208 Zlatna je kava rezultat godina istraživanja i odabira najboljih vrsta kave. Kava u zrnu jedinstvene arome. Dostupna u pakovini od 1 kg.

Kava India

ifra 1308 Povijesni proizvod za poduzeće India Caffè plod je desetljeća istraživanja najboljih vrsta brazilske i srednjoameričke kave arabica na međunarodnim tržištima. „Spor" proces prženja pruža ujednačenost, slatkoću, kremastu teksturu i neusporedivu snagu.

Kava 100% arabica

ifra 1507Neprestano istraživanje novih granica okusa rezultiralo je kreiranjem posebno aromatične i delikatne mješavine koja kombinacijom najboljih vrsta kave arabica iz Etiopije, brazilskih i srednjoameričkih kava postavlja novi kriterij okusa i konzistencije.

Kava bez kofeina u zrnu

ifra 1407 Kava bez kofeina oduvijek je smatrana gotovo surogatom originalnog proizvoda, no sada dobiva nov život i važnost od trenutačnog mljevenja koje proizvodu u šalici daje svojstva tradicionalnog espressa.

Kava u jastučićima

ifra 2601 Naš najbolji proizvod pakiran u jastučiće za degustaciju u malim količinama ili kod kuće.

Kava bez kofeina, 100 vrećica

ifra 2401 Najklasičnija prezentacija za proizvod vrhunske razine, pakiran u modificiranoj atmosferi kako bi aroma ostala nepromijenjena.

Kava bez kofeina, 50 jastučića

ifra 2402 Idealna uporaba ovakvog tipa ambalaže također i za profesionalne aparate za kavu gdje olakšava uporabu.

Kava u kapsulama x 100

ifra 2603 Pakovanje u kapsulama osigurava cjelokupan miris kave. Praktične i higijenske kapsule omogućuju bolje uživanje u dobroj kavi - bilo u kafiću ili kod kuće.

Kava bez kofeina u kapsulama x 100

ifra 2604 Kušajte cjelokupan okus kave svaki puta kada poželite. S kavom bez kofeina u kapsulama India Caffè svaki je gutljaj neusporediv užitak.

250 Klasična limenka 250 g moka espresso

ifra 2801/2803Klasična moka kava od 250 g rezultat je odabira najcjenjenijih vrsta kave. Praktična pakovina koja olakšava uporabu u kafićima i obiteljima koje vole osjetiti jedinstveni „žubor" moke.

250 Limenka kave arabica 250 g moka espresso

ifra 2804/2806 Kava arabica India Caffè nastala je kombinacijom najboljih arapskih kava iz Etiopije, brazilskih i srednjoameričkih kava. Aromatičan i delikatan okus ostaje očuvan u limenci od 250 g kave moka.