ITALIANO

DEUTSCH

SLOVENŠCINA

HRVATSKI

Proizvodi India Caff

Kako bismo zadovoljili zahtjeve sve zahtjevnijih klijenata, India Caffè razvila je široku paletu proizvoda namijenjenih različitim zahtjevima svojih partnera: od proizvoda za kafiće preko privatnih klijenata pa do proizvoda za poduzeća, India je uvijek uz sve koji vole kvalitetnu kavu.

No India nije samo kava. Iskustvo i uspjesi sazreli tijekom godina u sektoru prženja potaknuli su nas da svojim partnerima ponudimo cjelovitu paletu proizvoda koja seže od ječma do kakaa, od čaja do šećera.

Sacco di caff
Napitci i zaslađivači

Napitak od kakaa 50 vrećica

šifra 2501 Recept potekao iz tradicije najboljih venecijanskih slastičarnica za gust i robustan napitak od čokolade u praktičnoj vrećici od 25 g za jednu porciju.

Napitak od kakaa 1 kg

šifra 2502 Isti proizvod kao i u vrećici od 25 g, ali u limenci koja olakšava uporabu u profesionalnim čokoladarnicama.

Prirodni ječam 32 jastučića

šifra 2605 Praktična profesionalna ambalaža od 32 jastučića za jednu porciju za prirodni napitak bez dodataka konzervansa ili zaslađivača.

Ječam, topljivi vrećica od 300 g

šifra 2201 Uz pomoć praktičnog aparata za topljive vrećice za jednostavnu uporabu možete pripremiti gust i kremast napitak od ječma tako da samo pritisnete gumb.

Žitarice topljive, vrećica od 250 g

šifra 2203 Kvaliteta žitarica nikada nije bila toliko jednostavna. Zahvaljujući praktičnim vrećicama topljivih žitarica od 250 g i aparatu za topljive vrećice za jednostavnu uporabu, možete za nekoliko trenutaka dobiti ukusan napitak pun energije.

Kremasta kava

šifra 2902 Miješanjem izvrsne espresso kave s mousseom od kave i rashlađivanjem mješavine u običnom aparatu za granitu, jednostavnom za uporabu, možete dobiti izvanrednu ledenu kavu koja se može ubrojiti u deserte ili iznimno poseban sgroppino.

Topljivi ginseng 500 g

šifra 2205 Inovativan proizvod posebnih sastojaka koji donosi nov prijedlog u svijet kave.

Aromatični topljivi ginseng

šifra 2206 Po želji zasladite svoj hladan ili topao napitak. S malim vrećicama šećera možete odabrati željeni stupanj slatkoće.

Šećer u vrećici, pakovina 10 kg

šifra 2101 Ovdje započinje poglavlje o šećerima i zaslađivačima koje je vrlo važno u području kave. Važna je brzina topljivosti uz minimalan ostatak.

Šećer u maloj vrećici

šifra 2102 Po želji zasladite svoj hladan ili topao napitak. S malim vrećicama šećera možete odabrati željeni stupanj slatkoće.

Šećer iz šećerne trske 5 Kg

šifra 2103 Sve rašireniji u kafićima i domovima, šećer iz šećerne trske proizvodi se od posebne trske tropskog porijekla. Odlična je alternativa bijelom šećeru.

Dozator šećera iz šećerne trske

šifra 2104 Praktični dozator za šank, istim svojstava kao i bijeli šećer.

Hipokalorični zaslađivač 250 vrećica

šifra 2105 Izvrstan proizvod koji ne kavi ne dodaje nikakav dodatni okus. Dostupan u praktičnom dozatoru za šank.